seven

Dammode

 

 

 

I mer än 100 år har Barbour tillverkat funktionella och tidlösa kläder, anpassade för skotska hedar och regniga brittiska kuststäder. Inte konstigt då, att vi trivs så bra med de här extremt slittåliga plaggen även på Öland. Den vaxade jackan är ett perfekt skydd när regnet och nordanvinden drar in över ön. Men Barbour erbjuder numera även stickade tröjor, skjortor och andra accessoarer.

 

Med en kollektion sprungen ur den amerikanska drömmen, skapar Gant tidlösa plagg för vardag och fest. Deras motto är att aldrig sluta lära sig, och de förflyttar ständigt gränserna för vad American Sportswear kan vara. Produkter av högsta kvalitet som är preppy, tidlösa och utformade för att hålla länge

 

Jofama är kända för sina välgjorda skinnjackor. Det anrika företaget har sitt ursprung i skinnmetropolen Malung och har sedan 1926 gjort kläder med hög kvalitet. Bikerjackan är en klassiker men idag görs allt från handskar till trendiga jackor, inte bara i skinn, utan även i textil och ull med hållbarhet och kvalitet som främsta prioritet.

 

En av grundarna till den moderna denimrörelsen. Sedan 1889 har de designat och producerat jeans, skjortor, t-shirts och jackor av hög kvalitet. De har aldrig låtit sin rika historia bromsa varumärket, utan fortsätter att forma trender.

 

Parajumper tillverkar jackor av hög kvalitet, inspirerade av den speciella räddningspatrull, Parajumpers, som agerar under besvärliga förhållanden i Alaska. Jackorna kännetecknas av slitstarka material och företagets logo har blivit mycket populär.

 

Replay är ett varumärke med rötter i Italien som främst gjort sig kända för sina högkvalitativa jeans med skön passform. Företaget utgår från tre grundpelare: utmärkt kvalitet, karaktäristisk italiensk design och innovativ stil.

 

Stenströms från Helsingborg har anor sedan 1899 och strävar fortfarande efter perfektion i sina kollektioner. De letar ständigt efter de bästa materialen och de senaste trenderna, allt för att tillgodose sina trogna kunder. En skjorta från Stenströms är en riktig klassiker som kan finnas kvar i garderoben under många år.

 

Brax grundades 1888 i Berlin och är ett populärt märke som säljs över hela världen. De arbetar bara med de bästa tygleverantörerna och värnar om att slutprodukten ska bli den bästa tänkbara, både för dig och miljön. Vi har många trogna kunder som väljer byxor från Brax.

 

Företaget grundades i San Francisco 1968 och säljs idag världen över. Esprit har sitt ursprung i 60-talets ”flower power-era” och deras värdegrund är frihet, kärlek, mod och framtid. De satsar på enkla plagg i basfärger, med lagom modegrad och bra kvalitet.

 

Svenska Holebrook gör kläder med inspiration från vindarna, regnet och solen, årstiderna och deras skiftningar. De gör kläder som värmer och skyddar. Holebrooks kläder är gjorda för att hålla, genom sin tillverkning, sin kvalitet och sin design. Ett givet val under kvällspromenaden längs med stranden.

 

Kaffe är ett danskt märke med ett feminint uttryck. Kaffes kollektioner är designade för moderna kvinnor i alla åldrar, storlekar och personligheter. Tack vare sin stilrena design och vackra snitt har märket blivit mycket populära både på hemmaplan och utomlands.

 

Twist & Tango är ett Göteborgsbaserat varumärke som skapar plagg med skandinavisk minimalism och enkelhet i design, mixat med lekfulla mönster. Twist & Tango har stort fokus på vår miljö och en växande del av kollektionerna är hållbart tillverkade av ekologisk bomull och återvunnen polyester. De presenteras med devisen ”What goes around, comes around.

 

Selected femme är vilt och livfullt med plagg baserade på kvalitet, men alltid med ett stänk av glädje som står ut. Deras femme-kollektion följer den aktuella stilen , men alltid med noggrann uppmärksamhet på detaljer för att uttrycka en individuell stil.