Öppet vardagar 10-18! Övriga öppettider » ● Hitta hit » ● Kontakta oss

Öppet vardagar 10-18, Lördagar 10-15, Söndagar stängt! Övriga öppettider » ● Storgatan 30, Borgholm ● Storgatan 25a, Borgholm ●Hitta hit » ● Kontakta oss

Dahlin

Dahlin

Bakom varumärket Dahlin står det anrika, småländska företaget, HEAB Hestra. Sedan 1919 har vi designat och tillverkat skjortor för den självsäkra och medvetne mannen. Under åren som gått har vi utökat sortimentet med tröjor och skor som säljs hos utvalda handlare i Skandinavien och norra Europa.

Martin Dahlin är ansiktet bakom Dahlin. För många svenskar är han känd som en av de stora hjältarna från fotbolls-VM 1994 där Sverige överraskande spelade sig till ett brons. Martin själv var med sina fyra mål en högst bidragande orsak till det landslag som charmade en hel värld med sin offensiva fotboll.

År 2019 har vi funnits i 100 år, och det är med både glädje och stolthet som vi även idag kan säga att vi ännu inte är vare sig trötta eller mätta. Framtiden tillhör den välklädde mannen och från Hestra kommer det fortsätta att levereras kläder och skor av högsta kvalitet.

Kontakt.

Har du önskemål på produkter, vill beställa något från butiken eller undrar något? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så fort vi kan!